skip to Main Content

20 novembre: Presentació vídeos per difondre els drets dels infants: La Xarxa dels Drets del Infants i alumnes de l’IES Quatre Cantons del Poblenou de Barcelona se sumen a la lluita contra els tòpics sobre el dret a l’educació

La Xarxa dels Drets dels Infants (XDI), en col·laboració amb l’IES Quatre Cantons del Poblenou de Barcelona ha portat a terme una metodologia educativa amb alumnes d’ESO que combina l’aprenentatge i les accions de servei a la comunitat. Es tracta d’un mètode formatiu innovador, que treballa sobre les necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo, implicant directament als adolescents i als joves amb el seu protagonisme i coneixement de les realitats socials.
Amb aquest objectiu han elaborat unes càpsules de vídeo sobre alguns dels tòpics en la modalitat d’Aprenentatge i Servei implicant directament a adolescents o joves en aquestes accions de difusió dels Drets dels Infants i la lluita contra tòpics o vulneració de drets. Els vídeos que els nois i nies de l’IES Quatre Cantons han realitzat per difondre el Decáleg de l’Escola Pública i els tòpics elaborats per la XDI per trencar els tòpics són:

De 0 a 3 anys no és educació

 

Els inmigrants fan baixar el nivell educatiu

 

Jo ja sé el que necessiten, ells no han de decidir

 

Qui no paga és perquè no es sacrifica

 

A l’escola dels meus fills/es no hi ha violència

 

Aquest és el fulletó d’invitació:

Back To Top