20 de juny de 2013

Els contes tenen la seva Escola d’estiu

Contes pel món, entitat membre de la Xarxa dels Drets dels Infants, ofereix aquest juliol diverses formacions en narració, lectura i escriptura de contes per a adults i famílies.


Moltes són les qualitats dels contes: contribueixen al desenvolupament infantil i, especialment si són contes populars, afavoreixen el descobriment de l’univers simbòlic d’una comunitat, propicien el diàleg intergeneracional i intercultural i transmeten els valors universals de la pau.

D’acord amb aquesta premissa i aprofitant que arriba el bon temps, Contes pel món obra les portes d’una Escola d’estiu que vol abordar els contes des de tots els vessants:la narració, la lectura i també l’escriptura.

De l’1 al 24 de juliol, en diferents dies i horaris,l’entitat ofereix a la seva seu social (c/ Llibertat 47, baixos 2a, Barcelona) diversos tallers d’un o dos dies a la setmana que, segons el cas, s’adrecen a joves i adults o bé a famílies i que proposen un aprenentatge en grups reduïts, amb pràctica compartida, exercicis individuals i atenció personalitzada per part dels formadors.

En concret, es tracta de les següents formacions:

Per a consultes i inscripcions, cal trucar al 93.476.55.66 (de 10 a 14h) o escriure a info@contespelmon.org.


Les places de tots els tallers són limitades. Si no s’arriba al mínim d’inscripcions requerit per a realitzar-los, Contes pel món es reserva el dret a anul·lar les formacions.