5 de juliol de 2013

La Gimcana Solidària de la Fundació Catalana de l'Esplai, a punt d'assolir el repte que 600 infants puguin marxar de colònies

Fins al moment, els equips participants a la 1a Gimcana Solidària de l'Estiu que organitza la Fundació Catalana de l'Esplai, membre de la Xarxa de Drets dels Infants, ja han recollit més de 22.000 euros, la qual cosa permet que 450 infants i joves de famílies amb pocs recursos puguin gaudir d'activitats de lleure educatiu aquest estiu. La fita de la Gimcana és poder recollir 30.000 euros per atorgar 600 ajuts.
La Gimcana Solidària de l’Estiu és una de les iniciatives que ha posat en marxa aquest estiu la Fundació dins de la campanya "Encerta l'Estiu - Un estiu per a tothom!". Gràcies a aquesta campanya, ja s'han atorgat 3.200 beques, tot i que aquest any ja s'han rebut 4.100 sol·licituds. Per aquest motiu, la Fundació ha sumat a la tradicional campanya de beques un innovador sistema d'autofinançament i la 1a Gimcana Solidària de l'Estiu.
Així, en total s'han format prop de 30 equips que estan organitzant un munt d'activitats. Darrerament, s'han organitzat l'actuació del Cor Vivace a CENTRE ESPLAI (Step by Step), les visites a CENTRE ESPLAI (Grup 353), els productes de la cooperativa Falset-Marçà (Bieles Solidàries) o el partit de futbol solidari (Financial Times).

Properament, se'n faran moltes més, com l'actuació del grup Triangle Teatre, en suport a l'equip Ángeles de Camacho, la tómbola benèfica, del Poligrup, o el concert de l'Espurnix Team, entre d'altres.
 
A més, també podreu accedir a l'espai de productes solidaris on alguns equips us recompensaran amb productes singulars a canvi d'una donació solidària a la campanya.
Cal destacar que totes les iniciatives són especialment importants en aquestes dates, en què els infants estan a punt d'acabar l'escola i comença l'època més important de les activitats d'estiu!