15 de novembre de 2013

Festa de la Infància 2013. Vine i coneix els teus drets fent esport!Festa de la Infància 2013. Vine i coneix els teus drets fent esport! 
Diumenge 17 de novembre . 
Al vestíbul de l'Estació del Nord. c.Nàpols, 42 Metro L1, Arc de Triomf/ Barcelona
De 10:00 a 14 :00 h

El Dia Universal dels Drets dels Infants es celebra cada any el 20 de novembre en commemoració de l’aprovació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, adoptada per les Nacions Unides el 1989. La ciutat de Barcelona se suma a aquesta efemèride amb la Festa dels Drets dels Infants, un espai idoni per al reconeixement dels drets dels nens i les nenes arreu del món.
La Festa del dia Universal de la Infància és una  iniciativa de la Xarxa dels Drets dels Infants. En aquest esdeveniment lúdic i de sensibilització es convida a tots els nens i les nenes i les seves famílies a conèixer els drets dels infants a través de diferents tallers relacionats amb una temàtica diferent cada any. Enguany es treballarà la relació dels drets dels infants amb l'esport.

L’esport com a promotor dels drets dels infants

Quan parlem d'esport, en parlem a tots els nivells. En el seu sentit més ampli, l'esport és qualsevol joc o activitat de lleure que procura millorar el benestar físic i mental de l'ésser humà i, per tant, està molt vinculat a cobrir les nostres necessitats i a treballar els nostres drets fonamentals. El joc i l'esport tenen una característica especial com a font d'aprenentatge i de caràcter vivencial, per tant també porten afegits una sèrie de valors que també estan molt vinculats als nostres drets, com podrien ser el treball en equip, el compromís, el respecte, l'esforç i la superació, l'emoció i la motivació, etcètera.

Per més informació sobre les activitats us adjuntem plànol de la Festa: