skip to Main Content

La Xarxa dels Drets dels Infants presenta el Manifest de les Violències Sexuals a la Infància (VSI)

Xarxa VSI.png

La Xarxa dels Drets dels Infants presentarà el Manifest de les Violències Sexuals a la Infància (VSI) el proper 17 de novembre a les 12:30h a la sala d’actes de la Creu Roja del carrer Joan d’Àustria, 120. L’acte serà conduït per Clara Darder, de la Fundació Propedagògic de la XDI, i la presentació del manifest la farà Amparo Porcel d’Intress en representació de la Xarxa.

L’acte comptarà amb dues xerrades. La primera d’elles portarà per títol “Infants i ciberviolència sexual: víctimes ideals en el context idoni?” i serà a càrrec de la doctora Irene Montiel, Professora lectora d’Estudis de Dret i Ciència Política del Grau en Criminologia i el Màster en Ciberdelinqüència. La segona s’anomenarà “Professionals que eduquen afectes i ajuden els infants i adolescents a descobrir qui els estima” i la farà Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista. L’acte finalitzarà a les 14h.

PROGRAMA

12.30 h Benvinguda.

12.35 h Presentació del Manifest de les Violències Sexuals a la Infància.

  • A càrrec de l’Amparo Porcel, representant de la XDI.

12.45 h Xerrada inspiradora: Infants i ciberviolència sexual: víctimes ideals en el context idoni?

  • A càrrec de la Dra. Irene Montiel, professora lectora d’Estudis de Dret i Ciència Política del Grau en Criminologia /Màster en Ciberdelinqüència.

13.05 h Xerrada inspiradora: Professionals que eduquen afectes i ajuden els infants i adolescents a descobrir qui els estima.

  • A càrrec d’en Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista.

13.25 h Preguntes i debat.

13.55 h Tancament de l’acte.

Com arribar-hi:

L1 – Marina
L3 – Bogatell

Més informació

Back To Top