skip to Main Content

Medalles d’honor a la lluita ciutadana contra la covid-19

La Xarxa dels Drets dels Infants, guardonada amb la Medalla d’Honor Barcelona 2021

Les medalles d’honor de la ciutat tornen a reconèixer la tasca desenvolupada per entitats, col·lectius i persones per fer front a les dificultats derivades del context sanitari viscut durant aquest 2021. També reconeixen les tasques en altres àmbits com la lluita contra la violència masclista, el comerç de proximitat, la cultura, l’activisme veïnal, l’esport i la defensa dels drets de les persones. De les 25 medalles, 20 han estat concedides a proposta dels consells de Districte.

D’aquesta manera, les medalles, aprovades en el Consell Plenari celebrat el 23 de juliol i que tenen l’objectiu de reconèixer el compromís de veïns i veïnes i entitats en el desenvolupament de la consciència ciutadana i la promoció dels valors cívics a través de la seva tasca professional i social, s’han atorgat a divuit entitats i col·lectius i a set persones individuals, entre les quals quatre dones.

En l’àmbit de la ciutat s’ha volgut reconèixer la vocació de servei públic en un escenari tan excepcional com el viscut aquest 2021. Així, s’han concedit les medalles següents:

  • Treballadors i treballadores de l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS).
  • Treballadors i treballadores de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).
  • Federació Catalana de Salut Mental.
  • Xarxa dels Drets dels Infants.
  • Coordinadora Residències 5+1.

Per saber més sobre la resta de guardonats i guardonades visiteu el següent enllaç:

https://ajuntament.barcelona.cat/infancia/ca/noticia/medalles-dhonor-a-la-lluita-ciutadana-contra-la-covid-19-3-4_1125086

Laura Puig, membra de la XDI (Creu Roja) recollint el guardó amb l’alcaldessa Ada Colau.

Medalla d’honor de Barcelona, Xarxa dels Drets dels Infants 2021
Membres de la xarxa recollint el premi. D’esquerra a dreta: Josep Mª Villena (Diomira), Amparo Porcel (Intress), Carles Gil (Departament de Promoció Infància. Ajuntament Barcelona), Laura Puig (Creu Roja), Anna Montolio (Departament de Promoció Infància. Ajuntament BCN), Eva González (Fedaia), Mireia García (Fundesplai)
Back To Top